DAW verloor onnodig van mede laagvlieger EVVC. De hardwerkende ploeg uit Vinkel trok aan het langste eind. Na een 1-0 ruststand, stond na negentig minuten een 4-2 eindstand op de borden.

DAW startte slap aan het duel, EVVC was feller en troefde keer op keer de Schaijkenaren in de duels af. In de negende minuut, Rob van Dijk, legt vanaf de achterlijn de bal terug op Pim van de Doelen die de riante mogelijkheid laat liggen. Na een dik kwartier, Noah van Deijne brengt de bal voor het doel, Bart Vos kan de bal inschieten maar mist. Twee minuten later goed doorzetten van Corik Megens, komt voor de keeper maar de inzet mist kracht. Een klein half uur op de klokken, Jaap Maathuis laat zich aftroeven op de achterlijn, moet een onnodige corner afstaan. De corner wordt ingebracht, de afvallende bal is voor Mark van Zoggel, tegen een rug van een oranjehemd valt de bal in de touwen, 1-0. Nog voor rust een schot van Corik Megens tot hoekschop verwerkt door keeper Dilan Heurkens. Rust 1-0.

Vlak na de pauze, verkeerde terugspeelbal Mark Megens, Rob van Dijk is alert en prikt de 2-0 binnen. Vijf minuten later, Corik Megens blokt de uittrap van doelman Heurkens en tikt knap de aansluittreffer binnen 2-1. Weer vijf minuten later, Mike van de Ven brengt de bal in de zestien, het schot van Siem van Merwijk komt via via bij Bart Vos, de slimme tegendraadse kopbal valt binnen, 2-2. Nog geen twee minuten later, Rob van Dijk mag ongestoord doorstomen, veel inzet, kracht maar scoort wel in de korte hoek de 3-2. Tien minuten voor het einde, voorzet Mark van Zoggel, het duwtje van Edgar Gloudemans is slim, de kopbal hangend achterover zeer knap, in de verre hoek 4-2 eindstand.

Volgende week weer nieuwe kansen tegen Heeswijk ook deze ploeg heeft tien punten. Tot zondag.