DAW heeft een mooie en belangrijke overwinning geboekt in en tegen Volkel. Met de rust leidde het met 2-1, waarna het na de pauze uitliep naar een ruime 1-6 alle doelpunten kwamen van Corik en Mark Megens, mooi verdeeld ieder drie keer.

Na een dik kwartier, vrije trap van Siem van Merwijk, Robbert Knipping kopt de bal voor het doel, Mark Megens, op de juiste plek, een simpele voetbeweging betekent de 0-1.

Mark Megens scoort de 1 0 op aangeven van Robbert Knipping

Halverwege de eerste helft, Bart Teeuwen dreigend maar Rick van Aalst pareert, Teeuwen pikt de bal op, soleert (te) gemakkelijk door de DAW defensie en legt af op Job van Oort, 1-1. DAW gaat onverstoorbaar door, Noah van Deijne op rechts, voorzet , inzet van Corik Megens geblokt, redding van doelman Kuijpers. Drie minuten later, identieke actie Noah, buitenom, wederom is de voorzet goed, Corik Megens met meer geluk, nu wel de treffer, 1-2.

corik scoort tegen Volkel de 2 1 op aangeven Noah van Deijne

Corik Megens met de 2-1 op aangeven van Noah van Deijne, op de achtergrond.

Na een half uur brengt Freek van Boekel redding, op de doellijn haalt de middenvelder de bal weg na een goede kopbal. Nog voor rust, kans Corik maar de hoek is te moeilijk. Rust 1-2

Na de pauze gelijk een scrimmage voor het DAW doel, het vijfje blijft hangen, maar wordt gelukkig tijdig opgeruimd. Na tien minuten Siem van Merwijk stuurt Roel Janssen weg, die een hoekschop forceert. In tweede instantie wederom ingebracht door Freek van Boekel, kopbal Mark Megens, geblokt, maar komt wederom voor de voeten van Mark Megens, die onberispelijk de linkerbenedenhoek vindt, 1-3. Na een klein uur, Bart Vos zet Mike van de Ven vrij voor de doelman. Mike neemt de bal met rechts, redding doelman Kuijpers. Drie minuten later, Mike gaat goed door op rechts, wint het duel op de achterlijn, legt de bal af op Corik Megens die het leder het doel injaagt!!! 1-4. Twintig minuten voor tijd, Bart Vos steekt Roel Janssen weg, doelman Kuijpers is te laat en torpedeert Roel Janssen. Strafschop, klusje Mark Megens, 1-5. Vier minuten voor het eindsignaal, Mike van de Ven legt breed op Corik Megens die de eindstand op de borden brengt, de schuiver betekent de 1-6.

Een ruime, maar verdiende overwinning voor DAW, het klimt op de ranglijst, maar de verschillen zijn klein. Volgende week een thuiswedstrijd tegen SVSSS, kan DAW de goede lijn doortrekken?, we gaan het zien!