Op zondag 16 februari was het de beurt aan de JO11-2 om team van de week te zijn. De vooruitzichten waren niet al te best, storm Dennis lag op de loer en Vianen Vooruit zou een lastige tegenstander zijn voor DAW 1. Op zondag ochtend was er goed nieuws! De storm bleek mee te vallen en de wedstijd werd gewoon gespeeld, misschien zou de tegenstander van DAW 1 ook meevallen?

Na het oefenen op het pupillen- en grote-mensen-veld was het protocol weer opgefrist van de voorgaande jaren. De spanning werd nog even weg gevoetbald, waarna het tijd was om in allerijl op te stellen voordat de spelers van DAW en Vianen Vooruit het veld op kwamen. Het protocol verliep vlekkeloos, het zijn natuurlijk ervaren team-van-de-week’ers. Tijdens de minuut stilte werd er even niet gezwaaid met de vlaggen en stilgestaan bij het ontvallen lid van Vianen Vooruit. Daarna in volle sprint van het veld af en de vlaggen inleveren. Hier liet een enkeling weten dat die minuut stil zijn toch wel erg lastig was.

In de rust was het tijd voor de penalty’s! Eén speler was zelfs weggerend uit het KeeMoesbal om deze nog even mee te pakken. De eerste twee penalty’s gingen hard over. Keeper Levi was aardig en dacht mee: “willen jullie misschien een zwaardere bal?” Daarna bleek dat de bal het probleem niet was, de spanning moest er even uit worden geschoten. Het publiek werd getrakteerd op hele mooie penalty’s waarbij de bal er vaak goed inging of ternauwernood kon worden gered door keeper Levi. Na de penalty’s zat het er op voor de JO11-2. Jet had nog voor iedereen goodiebags met daarin de altijd geliefde snoepzak!

Helaas werd de wedstrijd door DAW 1 verloren, maar ze hadden wel heel goed gespeeld. De kinderen en leiding van DAW JO11-2 kijken terug op een geslaagde team van de week!

Tijdens deze leuke dag zijn ook de vaste tien vragen beantwoord:
1. Wie vinden jullie de beste speler van DAW 1?
Martin Spijkers! Dit blijkt een speler van het Walking football team te zijn, na overleg met coach Gerrit werd besloten dat Robbert Knipping en Rick van Aalst de beste spelers van DAW 1 zijn.

2. Op welke plaats eindigt DAW 1 dit seizoen?
Wij denken tussen de 3e en 7e plaats.

3. Hoe was jullie wedstrijd gisteren?
Leuk, we hebben 5-1 gewonnen! Huug had zelfs een hattrick en veel spelers hebben een hele wedstrijd kunnen spelen.