In de eerste competitiewedstrijd stond meteen een derby op het programma. De oranjehemden van Prinses Irene uit Nistelrode waren de tegenstander.

Daw Schaijk begint goed aan de wedstrijd en krijgt na drie minuten al een eerste grote mogelijkheid. De corner van Freek van Boekel wordt door Robbert Knipping bij de tweede paal ingekopt. De bal wordt door Prinses Irene van de lijn gehaald. Na 17 minuten komt de volgende mogelijkheid. Robyen van der Heijden komt op over rechts en geeft een gevaarlijke voorzet, helaas staat er niemand voor het doel. Na 28 minuten wordt Bart Vos door het midden weggestoken hij neemt de bal handig mee maar stuit op de keeper. Net voor rust komt Van der Heijden opnieuw op over rechts, zijn schot wordt door de keeper tegen gehouden en achter getikt. Uit de corner van van Boekel komt opnieuw een kans, de bal wordt echter voor langs gekopt.

Na rust wordt er gewisseld aan de zeide van DAW, Corik Megens komt in het veld voor Jacco van der Heijden. Dit geeft DAW duidelijk een boost wat resulteert in de 0-1. Na een aanval over links komt de bal bij Freek van Boekel, hij geeft een voorzet op Corik Megens die de bal knap inkopt. De keeper weet de bal uit de hoek te tikken maar Niels de Groot is scherp en schiet de bal bij de tweede paal binnen. In de tweede helft heeft vooral Prinses Irene het balbezit, hier komen dan ook een aantal kleine kansjes uit. Rond de 57e minuut resulteert in twee gevaarlijke corners. De eerste gaat voorlangs, de tweede gaat op de paal. In de 60e minuut opnieuw een kans voor Prinses Irene Rick van Aalst pakt de bal die in de lange hoek wordt geschoten. In de slotfase neemt de druk van Prinses Irene iets toe. Tot kansen komt het niet meer en het spel gaat over en weer. Het blijft 0-1.

DAW wint haar eerste wedstrijd met 0-1 en de eerste 3 punten zijn feit!Volgende week verwelkomt DAW Schaijk op sportpark D'n Heuvel het Volkelse team van Schaijkenaar Michiel Jans. Volkel verloor haar eerste wedstrijd met 1-4 van SVSSS en zal zich willen revancheren.