Mooie voetbalomstandigheden, slechte omstandigheden om de wedstrijd te bekijken, nat, guur, geen tribune, de diehards kregen een vermakelijk duel voorgeschoteld van een goed niveau. Geen winnaar aan het eind en daar konden beide ploegen mee leven.

DAW begon ijzersterk aan de wedstrijd , in de tiende minuut stuurt, vanuit achteren, Robyen van der Heijden, prachtig, Roel Janssen diep over de rechterflank. Roel, wederom een beresterke wedstrijd, is veel te snel voor de verdediging, de afronding, niet goed, recht op de keeper. Corik Megens is in de rebound een stuk efficiënter, snoeihard verdwijnt de bal in de verre hoek. 0-1. Na een dik kwartier Roel Janssen oog in oog met de doelman op aangeven van Corik Megens maar wederom redding doelman Schouten. Na een kwart wedstrijd geeft Martijn van Helvoort vanaf de linkerflank voor, bij de tweede paal rond Vincent Lathouders knap af 1-1. Nog voor rust had Emplina op 2-1 moeten komen een uitbraak via Lathouders, van Boxtel en Teun de Bresser, Robyen van der Heijden staat er alleen voor maar werpt zich voor het schot na een prima uitgespeelde counter. Rust 1-1.

Na een uur spelen krijgt Jaap Maathuis de bal ongelukkig tegen de arm, de strafschop van Martijn van Helvoirt is overtuigend de bal verdwijnt snoeihard laag in de rechterhoek. Het spel golft op en neer, bij Emplina vloeien de krachten langzaam weg. DAW gooit er met Bart Vos en Noah van Deijne verse aanvallers in. Drie minuten voor tijd, Corik Megens kopt een hoekschop van Emplina weg, een beauty van een counter zal volgen, Bart Vos steekt op het juiste moment Roel Janssen weg, Roel legt prima af op Noah van Deijne, Noah is onberispelijk en schiet de 2-2 eindstand op de borden. Naar de kachel!!

Volgende week Volkel thuis, DAW’er Michiel Jans komt dan met zijn Volkel naar den Heuvel. Aanvang 14.30 zoals gebruikelijk.