DAW hield slechts een punt over aan het uitduel tegen Venhorst, het speelde slordig en sprong dito met de kansen om. Pas laat in de wedstrijd viel de gelijkmaker.

Al in de eerste vijf minuten een paar geweldige kansen, maar het vezier stond niet scherp de beste voor Siem van Merwijk die schoot over na een voorzet van Noah van Deijne. Na een kwartier, een diepe bal op Siem van Merwijk van Freek van Boekel, Corik Megens schiet de voorzet een meter over het doel vrij voor de keeper. Tja voetbalwetten, juist dan valt ie aan de andere kant. Luuk van de Boogaard kopt een voorzet tegen een rug van een DAW  verdediger en de bal verdwijnt in het doel 1-0. Nog voor rust twee kansen voor DAW maar de bal wil er niet in. 1-0 rust.

Na een uur een grote kans op de 2-0, Hidde van der Heijden zit mis, Senna van Creij schiet een meter over. Aan de andere zijde een kopkans voor Corik Megens uit een hoekschop van Freek van Boekel, naast de verkeerde kant van de paal. twee minuten later een uitstekende ingreep van Venhorst, Jacco van der Heijden door het centrum, net te laat.vier minuten voor tijd balverovering op het middenveld, Robbert Knipping brengt de bal voor het doel, Mark Megens werkt de bal binnen 1-1.

Het slotoffensief, brengt niets meer. Volgende week een thuiswedstrijd dan komt SVSSS uit Udenhout op bezoek. Beide ploegen hebben evenveel verliespunten.