• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW kan geschiedenis schrijven bij winst op Vianen Vooruit en verlies van Volharding wint DAW de eerste periode. Dit zou een unicum zijn voor DAW. Zoals altijd laat trainer Rob van der Ven zijn licht schijnen over de komende wedstrijd. 

 

Rob; "Ondanks de vrije zondag hebben we de afgelopen twee weken natuurlijk gewoon getraind. 

Een mooie gelegenheid om een paar spelers wat rust of hersteltraining te geven, maar zeker ook om enkele spelers weer bij de groep aan te laten sluiten. 

Zo stonden we afgelopen dinsdag voor het eerst dit seizoen met een complete groep op het trainingsveld. 

Of dat iedereen wedstrijdfit en inzetbaar is, zullen we nog even moeten bekijken. 

Dit in tegenstelling tot onze tegenstander Vianen Vooruit, waarbij ze aardig wat spelers hebben moeten missen de laatste tijd. 

Dit is ook direct de voornaamste oorzaak van de wat tegenvallende resultaten van Vianen. 

Dat zondag geen gemakkelijke opgave zal worden, dat is zeker. Wat dat betreft hebben we de enigszins vergelijkbare wedstrijd tegen Venhorst nog vers in ons geheugen. 

Niets gaat vanzelf en ondanks dat er geen supporters bij mogen zijn, zullen we er alles aan doen om de reeks overwinningen in thuiswedstrijden een vervolg te geven".

DAW heeft een nagenoeg fitte selectie behalve Huib van Merwijk. Huib is geblesseerd en enkele weken niet beschikbaar.

Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van de wedstrijd via Whatsapp stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.