DAW heeft een overwinning uit handen gegeven in Heeswijk, Met rust nog met 2-0 achter na de pauze omgebogen naar 2-3. Heeswijk komt met tien man te staan. In de slotfase een domme actie waardoor er een indirecte vrije trap in de zestien benut wordt door Heeswijk.

DAW is niet wakker, in de 2e minuut een kopbal van Wouter van Dijke net over de lat. Wat speldenprikjes van DAW geen succes. Na een kwartier, Mark Megens kan een zachte terugspeelbal niet goed verwerken, Wouter van Dijke zet tweemaal goed door, Max Sluiter schiet diagonaal de 1-0 binnen. Kwart wedstrijd, vrije trap hoek van de zestien, Stef Adank vuurt op Rick van Aalst, onvoldoende controle, de geheel vrijgelaten Ries Alebeek kan eenvoudig binnentikken. 2-0. Heeswijk heeft zelfs kans op de derde maar voor een leeg doel schiet Max Sluiter hoog over. Rust 2-0.

Na de pauze een frisser DAW, Jacco van der Heijden naar broer Hidde over de rechterkant, de voorzet is op maat, bij de 1e paal is Corik Megens attent, hoog in het doel de 1-2. Driekwart wedstrijd, crosspass Jaap Maathuis op Bart Vos, via de binnenkant van de paal in de lange hoek schiet Bart de gelijkmaker in de boeken. Tien minuten voor tijd corner DAW, onoverzichtelijke situatie voor het doel, scheidsrechter Verkoeijen ziet een duwfout van Sten van den Berg. Strafschop, klusje Mark Megens, keeper er nog aan maar de 2-3 is een feit. Onhandige actie Mike van de Ven in het eigen doelgebied. Scheidsrechter besluit de bal op negen meter te leggen met een indirecte vrije trap, Heel DAW op de doellijn. De eerste keer tegen de DAW muur, te vroeg uitlopen, nogmaals het hele gedoe, de tweede vrije trap slim breed gelegd met een overslaande man, Max Sluiter via de kluts in het doel 3-3. Zure, onnodige gelijkmaker. Eindstand 3-3.

We gaan de berichten van de KNVB afwachten de komende dagen, maar we vrezen een vervroegde winterstop. In dat geval met een ongeslagen status, dat dan weer wel!