• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Een heuze topper wederom voor DAW Schaijk, Concordia Hertogstag Combinatie komt op bezoek. Een waar keurkorps van oud profs en spelers die in hogere competities actief waren, aangevuld met jonge behendige talenten. DAW zal zijn handen vol hebben aan deze tegenstander. Afgelopen zondag stond er een hecht collectief dat bereid was keihard te werken en bij vlagen ook nog eens goed voetbal liet zien. Ideaal om op voort te borduren. Trainer Rob van de Ven blikt wederom vooruit op zondag.

Rob; "Natuurlijk hebben we de overwinning tegen Olympia’18 even goed gevierd, maar vanaf maandag stond het vizier alweer op CHC.
Wederom een mooie uitdaging tegen het team met individueel misschien wel de beste spelers in deze klasse.
Tegen Olympia’18 hebben we laten zien dat je als collectief met veel strijd, inzet en beleving het iedere tegenstander lastig kunt maken en wonnen we uiteindelijk verdiend.
En dat ondanks dat we drie spelers (vanwege een schorsing en blessures) moesten missen.

Gezien het drukke speelschema zullen we hier de komende maanden nog wel vaker mee te maken gaan krijgen.
De breedte van onze selectie zou wat dat betreft een voordeel moeten zijn. Met zestien spelers voor DAW 1 en daarachter nog een aantal spelers van DAW 2 hopen we zo lang mogelijk mee te doen dit seizoen.
Komende zondag moeten we Roel helaas nog missen, maar keren Huib en Siem weer terug. Daarnaast kampen er nog wat spelers met kleine pijntjes.
Hoe dan ook, ook zondag zullen we er weer alles aan doen om onze ongeslagen status te behouden en de drie punten in Schaijk te houden".

Bij DAW keren de gebroeders van Merwijk weer terug op het wedstrijdformulier, Niels de Groot en Roel Janssen zullen daar op ontbreken. Bij CHC is Martien den Bekker geschorst, hij kreeg direct rood in het kaartenfestival tegen EVVC (winst voor CHC met 2-0) afgelopen donderdagavond. Een mooi affiche dus, er zal ongetwijfeld weer veel publiek zijn om de eerste thuiswedstrijd na de winterstop bij te wonen. Scheidsrechter deze zondag is Mevr. Gijsbers uit Bladel! Aanvang wedstrijd om 14.30, namens spelers en begeleiding tot zondag.