Het was uiteindelijk DAW Schaijk dat met de overwinning aan de haal ging, In de slotfase boog het een 3-2 achterstand om in een 4-3 overwinning. De drie prachtige Bossche doelpunten van Wesley Meeuwen waren uiteindelijk niet genoeg.

DAW startte voortreffelijk, al in de zesde minuut een schot van Corik Megens, redding doelman, aan de overkant een ziedend schot van Wesley Meeuwsen net over de kruising. Na een klein kwartier de 1-0, de voorzet van Robyen van der Heijden wordt weggekopt, Siem van Merwijk pikt op en slalomt door het hart van de defensie, een prachtige actie die tot een doelpunt wordt gepromoveerd. In de twintigste minuut is het weer gelijk een vrij trap wordt door Wesley Meeuwsen binnengekopt. Na deze gelijkmaker is CHC beter, zonder echt gevaarlijk te worden, 1-1 is dan ook de stand met de rust.

Direct na rust, weer plaaggeest Meeuwsen, de vingertoppen van Rick van Aalst branden nog, via de paal geen doelpunt. Na vijf minuten een afvallende bal voor de voeten van Jacco van der Heijden, via een hoofd van een verdediger ploft de bal in het net 2-1. Direct vanuit de aftrap wordt Mark Megens uitgespeelt, snoeihard trekt Meeuwsen de stand weer gelijk. DAW is het ff kwijt, niet veel later laat Younis Hadouir de bal vallen, Wesley Meeuwsen maakt zijn valse hattrick, vanaf de zestien in de verre hoek. DAW recht zijn rug en gaat op zoek naar de gelijkmaker de stift van Mike van de Ven is net niet voldoende, na een prachtige pass van Freek Van Boekel. Tien minuten voor tijd, Noah van Deijne gaat op links goed door en bereikt Hidde van der Heijden, het schot wordt gekeerd door de doelman in de rebound is Corik Megens succesvol. 3-3. Bij CHC vloeien de krachten weg, DAW is veel fitter, in de extra tijd komen er kansen. Hoekschop Noah van Deijne , de afvallende bal wordt door Freek van Boekel een meter over geschoten. Vijf minuten in de extra tijd hoekschop Jacco van der Heijden, schot Corik Megens in de rebound is Corik succesvol, de bal verdwijnt in de bovenhoek. DAW ontploft!! Enkele minuten later fluit de uitstekende scheidsrechter Gijsbers voor het einde.

Volgende week tijd voor andere dingen, op zes maart gaan we weer verder, dan komt de gevaarlijke ploeg van Real Lunet op bezoek. We zijn gewaarschuwd!