• Gepubliceerd in Voetbalnieuws


Een prachtige voetbalmiddag as zondag? we gaan het zien trainer Rob van der Ven is er klaar voor.

 

Rob "Het gevoel is goed en het vertrouwen is groot na de heerlijke overwinning op CHC en een geslaagde kroegentocht op carnavalszaterdag. Even genieten mag, maar vanaf nu is het zaak om weer volledig gefocust te zijn op de volgende tegenstander. Vandaar ook de ingelaste training op “carnavalsdinsdag”. We hebben eerder goede resultaten neergezet, die vervolgens in een volgende wedstrijd weer teniet werden gedaan. Dat mag ons nu niet overkomen.


Real Lunet is en blijft een lastige tegenstander met vooral aanvallend erg veel kwaliteit en snelheid. Ze scoren niet voor niets gewoon 25 keer in 11 wedstrijden. Met name aan de bal hebben ze een prima elftal dat steeds de voetballende oplossing zoekt. Aan ons de taak om ze niet die ruimte te geven. De top vier speelt tegen elkaar, dus een mooie gelegenheid om hiervan te profiteren, maar dit kan alleen met een overwinning en die komt zeker niet vanzelf. Roel is helaas nog niet inzetbaar, voor de rest lijkt iedereen fit te zijn".


Scheidsrechter deze middag is de hr Hajo deze zal om exact 14.30 de wedstrijd in gang fluiten. Krijgen we weer zo’n prachtwedstrijd voorgeschoteld? We gaan het zien, namens spelers en begeleiding tot zondagmiddag.