• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag tegen rode lantaarndrager Venhorst. Het zou voorlopig weleens de laatste editie kunnen zijn. De sympathieke dorpsclub staat stijf onderaan met één puntje, behaald tegen DAW. DAW wil revanche, koploper blijven en gewoon drie punten en een borrel. trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob; "Wie had dat gedacht? Dertien wedstrijden gespeeld en nog steeds ongeslagen. Hier kunnen we niet anders dan tevreden over zijn. Echter zijn er nog volop verbeterpunten waar we aan kunnen en moeten werken. Deze kwamen tegen EVVC ook duidelijk naar voren, al waren de omstandigheden (veld en wind) natuurlijk verre van ideaal. 

Tegen Venhorst krijgen we te maken met een vergelijkbare tegenstander die ons het spel zal laten maken, de ruimtes klein zal houden en het duel niet zal schuwen. Wat hun goed recht is natuurlijk. We zullen moeten zorgen dat we hier beter mee om gaan dan tegen EVVC. Daarnaast zijn we de uitwedstrijd in Venhorst natuurlijk nog niet vergeten. Daar konden we ondanks de vele kansen niet scoren in de openingsfase. Krijgen vervolgens een doelpunt tegen en mochten uiteindelijk blij zijn dat we nog een punt konden pakken in de slotfase. 

Positief is dat alle spelers deze week weer op het veld hebben gestaan. Het merendeel met de groep, een aantal nog apart met Henk. Hoe dan ook, zondag zal er een getergd team aan de aftrap verschijnen dat zich wil revancheren voor het puntverlies in Venhorst. 

Prachtig weer voorspeld een leuke voetbalmiddag in het verschiet aanvang wedstrijd zoals altijd half drie. Scheidsrechter  deze middag is de hr Bezemer. Namens spelers en begeleiding tot zondag.