• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Winst is noodzakelijk in de strijd om de titel deze paasmaandag. Makkelijk zal het niet worden, vooral de aanvalskracht wordt gevreesd Stefan Dekkers is er daar één van maar ook Lars Cornelissen is een man om in de gaten te houden. Al 52 maal vond Sportvereniging Sport Staalt Spieren het vijandelijke doel.

Trainer Rob van der Ven; heeft ongetwijfeld zijn plan klaar.


Rob; “Komende maandag een belangrijke wedstrijd in het kader van aanhaken of afhaken bij de top twee in onze klasse. In de thuiswedstrijd eind oktober kwamen we al vroeg op achterstand, maar wisten we dit om te buigen in een 2-1 overwinning. Twee doelpunten van Corik uit twee assists van Jacco. We zullen zien of dat dit aanvalsduo dit keer weer zo scherp is. De onderlinge verschillen zijn klein en SVSSS is net als ons een hecht collectief. De angels zijn bekend en die zullen we net als toen weer uit moeten schakelen. Helaas nog zonder Noah. Roel en Niels zullen er weer bij zijn en ook Robbert keert wellicht weer terug bij de wedstrijdselectie. Hoe dan ook, het wordt een interessante ontmoeting dat is zeker”.


Tweede paasdag op sportpark Zeshoeven van SVSSS in Udenhout. Scheidsrechter deze middag is de hr Masman deze zal om exact half drie de wedstrijd in gang fluiten. Namens spelers en begeleiding tot maandag.

programma 2e paasdag 18-4-2022  
   
SVSSS DAW Schaijk
Real Lunet Volharding
Vianen Vooruit Venhorst
Prinses Irene Volkel
Olympia'18 Helvoirt
Heeswijk CHC
Emplina EVVC