• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW Schaijk heeft in Volkel niet de volle winst kunnen meenemen. Met de puntendeling was de trainer van Volkel Michiel Jans tevreden, al vond hij , dat DAW meer recht had op een overwinning. Rob van de Ven kon onmogelijk tevreden zijn, zeker over de 1e helft.

DAW leek wel van streek(feest) in het eerste bedrijf, veel en veel te weinig scherpte, beleving. Geen pass ging goed. We maken er ook geen letter meer aan vuil. 0-0 rust.

siem_van_merwijk.jpg

(Siem van Merwijk één van de weinige lichtpuntjes het eerste bedrijf. Foto Marja Megens)

Na rust een beter DAW en vooral meer beleving. Na zeven minuten Hidde van der Heijden zet Siem van Merwijk vrij voor de doelman, het schot met links, zijn mindere been, recht in de handen van de keeper. Na een klein uur heeft Jacco van der Heijden de 1-0 op zijn “kop” Geheel vrij voor het doel kopt Jacco de voorzet van Siem van Merwijk recht in de handen van keeper Tom van den Burgt. Na zeventig minuten komt spits Corik Megens in de ploeg twee minuten later is het al raak. Na een pass van Bart Vos tikt Corik de bal vakkundig tegen de touwen. 0-1. DAW krijgt kansen en kansjes op de 0-2. Maar hij valt niet. Balverlies in de voorhoede, Bart Teeuwen pikt een mooie crossbal op. Actie naar binnen, rond bekwaam af. 1-1. DAW dringt nog aan maar kansen komen er niet meer en moet genoegen nemen met een punt. Eindstand 1-1.

De resultaten op de andere velden waren gunstig vanuit de middenmoot komt CHC opzetten en is ineens een directe concurrent geworden voor de felbegeerde derde plek.

Volgende week thuis tegen EVVC. Tijd voor drie punten toch! We gaan het zien. 

uitslagen 24-4-2022    
     
Volkel DAW Schaijk 1-1
Real Lunet Emplina 3-1
EVVC Venhorst 2-1
Prinses Irene Heeswijk 0-2
Volharding Olympia'18 4-1
Helvoirt Vianen Vooruit 2-2
CHC SVSSS 4-2
stand per 24-4  
   
Volharding 19-43
SVSSS 19-39
Emplina 19-34
DAW Schaijk 19-34
CHC 19-33
Olympia'18 19-29