• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag moet er gewoon gewonnen worden van EVVC uit Vinkel. De felbegeerde derde plek is binnen handbereik, winst is daarvoor in een thuisduel noodzakelijk. EVVC zal fel van zich afbijten, het staat er allerminst florissant voor, dus vanuit Vinkels perspectief zal er strijd geleverd worden. Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob, “Na drie overwinningen vanaf de winterstop speelden we op 13 maart de uitwedstrijd in Vinkel. Een lastige wedstrijd waarin we uiteindelijk met wat geluk met 1-0 wonnen.

Deze moeizame overwinning was wellicht een voorbode van de slechte periode van zes wedstrijden waarin we maar één keer wisten te winnen. Natuurlijk zijn hier allerlei redenen voor aan te geven en hebben we sindsdien veelvuldig spelers moeten missen. 

Toch is dit een te groot verval in spel en resultaat, daarvan is iedereen zich wel degelijk bewust. Afgelopen dinsdag stonden we voor het eerst sinds lange tijd weer met zestien spelers op het veld. Nog niet allemaal 100% fit, maar wel op de weg terug. Met nog zeven competitiewedstrijden in iets meer dan een maand, zullen we iedereen hard nodig hebben.

Komende zondag kunnen we hopelijk weer wat keuzes maken en zullen we ook het een ander achter de hand hebben, als de wedstrijd daarom vraagt.

Waar de uitwedstrijd het begin was van een slechte fase, gaan we er alles aan doen om zondag een goede start te maken van de beslissende fase van het seizoen.

Scheidsrechter deze middag is de hr Hendrix, exact 14.30 zal hij willen beginnen. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Programma 1-5

 
   

DAW Schaijk

EVVC

Vianen Vooruit

Prinses Irene

Venhorst

Volkel

Emplina

Volharding

Heeswijk

Real Lunet

SVSSS

Helvoirt

Olympia'18

CHC

   

stand

 
   

Volharding

19-43

SVSSS

19-39

Emplina

19-34

DAW Schaijk

19-34

CHC

19-33

Olympia'18

19-29