• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Twee ploegen die willen voetballen, sportief, spelplezier, touwschouwers die er voor gaan zitten, heerlijke zomerse zondagmiddag. Een scheidsrechter helemaal uit Dordrecht, die werkelijk voor elk wissewasje fluit, resultaat geen leuke wedstrijd. CHC won verdiend, DAW miste de kansen om er een wedstrijd van te maken.

In de tiende minuut Younis Hadouir steekt de bal op Mouad Hassan, de stift is succesvol 1-0. Na een half uur Bart Vos aan de rechterkant met een goede voorzet op Roel Janssen. Veel vrijheid maar Roel treuzelt en de kans is verkeken. Mouad Hassan aan de rechterkant acht minuten voor rust, de voorzet laag, dwars door de verdediging, Younis Hadouir staat wel heel vrij en kan simpel afronden 2-0, tevens de ruststand.

Na een uur spelen vind Huib van Merwijk Jacco van der Heijden, helemaal vrij voor het doel, de bal belandt op de paal, Siem van Merwijk stond geheel vrij. Tien minuten later, Jacco van der Heijden met de vrije trap, redding van de doelman, Bart Vos pikt op en zet de bal voor, Mark Megens geheel vrij, schiet de bal recht in de handen van de doelman. Kwartier voor tijd gooit de ingevallen Wesley Meeusen de wedstrijd in het slot, hard en droog 3-0. Twee minuten later, mooi doelpunt, Younis Hadouir krult de bal in de verre hoek 4-0 eindstand.

Donderdag kans op revanche dan komt Olympia’18 op bezoek. Aanvang wedstrijd 19.15 uur.

uitslagen

8-5

 
     

CHC

DAW

4-0

EVVC

Heeswijk

2-2

Volkel

Helvoirt

1-1

SVSSS

Emplina

1-0

Prinses Irene

Olympia'18

3-2

Real Lunet

Vianen Vooruit

1-1

Volharding

Venhorst

2-1

     

stand per 1-5

   

Volharding

21-49

 

SVSSS

21-43

 

CHC

21-39

 

DAW Schaijk

21-37

 

Emplina

21-34

 

Heeswijk

21-30