In een slechte wedstrijd was het DAW die met de drie punten aan de haal ging. Olympia kwam op voorsprong, maar nog voor rust werd het gelijk in de tweede helft scoorde een energieker DAW de winnende treffer.

Het eerste halfuur is Olmpia’18 de bovenliggende partij. DAW speelt erg slordig en overhaast, het grossiert in verkeerde passes. Olympia’18 combineert aardig, na een dik kwartier de verdiende 0-1, Tijmen Philips stuurt Sam Luppes weg, de aanname is fraai, het doelpunt zakelijk, 0-1. Na het half uur speelt DAW wat agressiever en beter. Vijf minuten voor rust, hoekschop Jacco van der Heijden, Niels de Groot legt prima terug, Huib van Merwijk met het “rechterchocoladebeen” doeltreffend! 1-1 rust.

Tien minuten na rust, Bart Vos stuurt Roel Janssen diep, bal valt tussen de verdediger en de doelman, Roel kan net niet profiteren. Na driekwart wedstrijd van achteruit een pass van Huib van Merwijk , twee DAW’ers laten de bal lopen, Jacco van der Heijden neemt de bal aan schiet met links onder de doelman door, 2-1. DAW gaat er niet beter van voetballen, Olympia’18 is machteloos, het ontbeert aan kwaliteit in de Boxmeerse formatie. Toch nog twee hachelijke momenten voor de DAW doelman, de kopbal van aanvoerder Levi Meulensteen gaat rakelings over het doel. In de laatste minuut, voorzet Safa Öksüz, Rick van Aalst kan net wegtikken, voor de voeten van Thomas Toenders die hoog over schiet. Eindstand 2-1

Drie dagen moesland en dinsdag naar Vught waar het tegen degradatie strijdende Real Lunet wacht. Aanvang 20.00 uur .