DAW startte stroef, tam, na de 0-1 ging het gas erop en overliep het Helvoirt. Een overtuigende 5-1 was het gevolg.

Al in de vierde minuut een grote kans voor Helvoirt, Menno van Hattum, geheel vrijstaand schiet ruim naast. Drie minuten later is het wel raak, in eerste instantie redding Rick van Aalst, de rebound voor Jeroen de Bever 0-1. Twee minuten later een goed schot van Siem van Merwijk, de lat is een sta in de weg. Ruim tien minuten, Roel Janssen op de rechterkant in combinatie met Bart Vos, Roel legt keurig terug, de afronding is succesvol in de lange hoek , Bart Vos met de gelijkmaker. Na een kwartier, mooie aanval over de rechterkant Bart Vos kopt de bal door, Robbert Knipping met de volley op de lat. Na een half uur de voorsprong, splijtende pass Jacco van der Heijden, Roel Janssen veel sneller dan zijn tegenstander, door de benen van de doelman 2-1. Vijf minuten voor rust moet Roel Janssen zijn tweede maken, wacht te lang, schot geblokt. Rust 2-1

Na twee minuten Bart Vos op Jacco van der Heijden, grote schietkans maar naast het doel. DAW heerst en het wachten is op de genadeklap, kopbal Robbert Knipping voorlangs, Bart Vos na een corner over het doel in kansrijke positie. Na een uur vrije trap op dik twintig meter, recht voor het doel, over de muur in de rechterbovenhoek. Jacco van der Heijden, prachtig! 3-1 Driekwart wedstrijd, mooie aanval DAW, Jacco van der Heijden op Siem van Merwijk, Siem op Jacco, het boogballetje is net te lang, boven op het doel. Twee minuten later Freek van Boekel steekt mooi Siem van Merwijk weg, schuiver en de 4-1 in de boeken. Het is één richtingsverkeer, DAW stapelt kans op kans maar alleen Mark Megens zal nog scoren vanaf rechts is het Siem van Merwijk die laag voorzet Mark Megens is net wat sneller dan keeper Jannes Verhulst. 5-1 tevens de eindstand.

DAW speelde een prima wedstrijd, deed wat aan het doelsaldo, wat belangrijk kan zijn om plek vier. Zondag as. gaan we verder op sportpark de Schellen in Nistelrode. Prinses Irene zal ons ontvangen.