• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

 

Een mooie klassieker deze zondag, DAW Schaijk op bezoek in Nistelrode. DAW op jacht naar een overwinning en hopend op een misstap van Emplina. Welke spelers zijn er fit? Trainer Rob van der Ven geeft uitsluitsel.

Rob; “Afgelopen zondag een mooie overwinning op Helvoirt. De beginfase was echter niet scherp genoeg, waardoor we ook zomaar met 0-2 achter hadden kunnen staan.  Na de gelijkmaker laten we zien dat we heel aardig kunnen voetballen en creëren we volop kansen waar uiteindelijk vijf verschillende spelers uit weten te scoren.  Met de terugkeer van Robbert en het doorschuiven van Mark staat het elftal qua organisatie beter en zorgen de spelers daaromheen voor veel beweging en creativiteit.  Hopelijk gaan we dit tegen Prinses Irene ook weer zien. Helaas zullen we Hidde, Robyen en waarschijnlijk ook Corik nog moeten missen. Noah sluit wellicht wel weer aan”.  

Nog twee competitiewedstrijden DAW strijd voor het toetje die nacompetitie heet. Doordat Volharding SVSSS en CHC een periode hebben neemt de nummer vier in de stand van de competitie de periode van kampioen Volharding over. Bij een gelijk aantal punten geld het doelsaldo. Prima voetbalweer zondag, scheidsechter deze middag is de ervaren Joost Bezemer, aanvang wedstrijd 14.30. namens spelers en begeleiding tot zondag.

programma

29-5

 
     

Prinses Irene

DAW

 

Olympia'18

Emplina

 

Heeswijk

SVSSS

 

Real Lunet

EVVC

 

Helvoirt

Venhorst

 

Vianen Vooruit

Volkel

 

CHC

Volharding

 
     

stand

   

Volharding

24-58

Kampioen

SVSSS

24-49

 

CHC

24-48

 

Emplina

24-43

+17

DAW Schaijk

24-43

+13

Heeswijk

24-33

 

Olympia'18

24-32

 

Prinses Irene

24-30

 

Helvoirt

24-29

 

Volkel

24-28

 

Real lunet

24-22

 

EVVC

24-20

 

Vianen Vooruit

24-18

 

Venhorst

24-16