• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Op bezoek bij Brabantia uit Eindhoven,de roemruchte club uit het verleden, tweemaal landskampioen bij de katholieke bond (1936 en 1937) Club ook van oud topscoorder allertijden in de eredivisie Coen Dillen 43 doelpunten in het seizoen 1956-57. Als eerste profclub keerde de ploeg uit Strijp terug naar de amateurs, al waar het nog steeds actief is, een mooie uitdaging voor DAW. Het kan onbevangen spelen niets moet alles mag. Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob; “Wonderen blijken te bestaan in het voetbal met een onverwacht toetje als gevolg.  De nacompetitie waarin we niets te verliezen hebben en onze uiterste best gaan doen tegen Brabantia komende zondag. Brabantia is een voetballende ploeg met een gevaarlijke aanval die door de vele blessures in de 2e seizoenshelft in deze nacompetitie terecht is gekomen. 

Met de terugkeer van enkele bepalende spelers kunnen we onze borst nat maken, maar dat maakt de uitdaging alleen maar interessanter natuurlijk. Zelf kunnen we vrij uit voetballen, niets moet, alles mag en normaal gesproken ligt ons dat wel. We zullen deze week bekijken of dat er nog spelers aan kunnen sluiten, maar waarschijnlijk dat zondag nog net wat te vroeg zal komen. 

Corik_Megens.jpg

(Is topschutter Corik Megens weer fit zondag? foto Marja Megens)

Na drie overwinningen op rij stappen we in ieder geval met vertrouwen in de bus richting Eindhoven.

Over de busreis zal later gecommuniceerd worden. Voor de mensen met de auto sportpark Strijp Rijstenweg 1 Eindhoven. Scheidsrechter is de hr. Mandemakers geassisteerd door de heren Martens en Meijer. Heerlijk neutrale grensrechters. Namens spelers en begeleiding tot zondag.