• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Na de spannende wedstrijd op het prachtige sportpark van Brabantia, nu naar Udenhout. Twee echte amateurclubs treffen elkaar voor een plek in de finale van de nacompetitie. Uit verloor DAW kansloos met 4-1 thuis won het met 2-1. Corik Megens scoorde tweemaal, DAW speelde een puike wedstrijd. Trainer Rob van der Ven over morgenavond.

Rob; “Na de spannende wedstrijd tegen Brabantia, mogen we ons opmaken voor een oude bekende, namelijk SVSSS. Thuis wonnen we met 2-1, maar tijdens de wedstrijd in Udenhout zijn we met momenten behoorlijk weggespeeld. Dat had vooral te maken met het goede veldspel van SVSSS, maar zeker ook met het gene wat we zelf konden brengen die dag. Met enkele afwezigen, meerdere twijfelgevallen aan de aftrap en het uitvallen van Corik zat het die dag absoluut niet mee. Wat dat betreft staan we er nu totaal anders op. Het vertrouwen is terug en het aantal opties is sowieso een stuk groter dan destijds. Helaas kunnen we niet beschikken over Hidde en Mike, maar voor de rest kan iedereen minuten maken.  We gaan er alles aan doen om het toetje een leuk vervolg te geven. 

Aanvang van het duel is om acht uur precies, de arbiters van dienst zijn de Hr Loontjes geassisteerd door de heren Haring en Lamers. Namens spelers en begeleiding een mooie en vooral sportieve wedstrijd gewenst.