DAW was een maatje te klein voor het sterke SC Kruisland vandaag. Zoals Rob van der Ven opmerkte het moet allemaal top zijn zo’n dag en een beetje meezitten. Desalniettemin kunnen spelers en begeleiding met trots terugkijken op een prachtig seizoen. De staande ovatie na afloop van het duel was dan ook prachtig en verdiend van het talrijke meereisde DAW publiek.

Na een klein kwartier een afgeslagen bal, wordt door Youri Rombouts bij de 2e paal tegen de lat gewerkt, terug het veld in, Huib van Merwijk ruimt op. Aan de andere zijde een aanval via Bart Vos, Roel Janssen legt uiteindelijk terug op Bart Vos, het schot een meter naast het doel. Het spel golft op en neer, toch zijn de vaardige spelers van Kruisland de bovenliggende partij. Tien minuten voor rust Youri Rombouts krijgt de bal in de zestien aangespeeld, via de binnenkant van de paal schiet de levensgevaarlijke spits de bal snoeihard binnen 1-0. Tevens de ruststand.

Begin tweede helft de sterkste fase van DAW, na zeven minuten individuele actie Bart Vos, schot smoort, Jacco van der Heijden met de lage voorzet, Bart Vos bij de eerste paal voorlangs. Na driekwart wedstrijd uitbraak SC Kruisland, Youri Rombouts over de rechterkant in de zestien, de spits is dodelijk in de verre hoek, hard en bekeken, 2-0. Vijf minuten later de genadeklap, uitbraak Kruisland, het laatste zetje is voor Gregory Ott. 3-0. DAW probeert wat het kan maar een eretreffer zit er niet in. Negen minuten voor tijd is Corik Megens er dichtbij, de lage voorzet van Robyen van der Heijden kan Corik achter het standbeen niet in het doel krijgen. Eindstand 3-0.

DAW blijft 2e klasser, SC Kruisland proficiat. Spelers en begeleiding kunnen trots zijn op het mooie seizoen, tot de laatste speeldag meedoen om promotie. Volgend seizoen weer een nieuwe poging om zo hoog mogelijk te eindigen.