DAW heeft zijn eerste wedstrijd verloren in en tegen Heeswijk. De thuisclub was feller in de duels, DAW wilde voetballen, het hobbelige stroperige veld liet dit niet toe.

In de tiende minuut, vrije trap Mark Dobbelsteen, niet goed ingrijpen, Max Sluiter schiet vrijstaand echter voorlangs. Na een half uur het eerste wapenfeit voor DAW. Voorzet Robyen van der Heijden, Jacco van der Heijden via de doelman over het doel met een kopbal. De hoekschop, afvallende bal voor Hidde van der Heijden, via een verdediger over het doel. Twee afgekeurde doelpunten wegens buitenspel gelijk verdeeld, beide terecht. In de laatste minuut voor rust, Stef Adank met de hoekschop bal wordt tegendraads terug gekopt aanvoerder Sten van den Berg kopt raak, 1-0 rust.

Na een klein uur, aanval via Siem van Merwijk en Roel Janssen, scherpe voorzet Jacco van der Heijden kan er net niet bij. Drie minuten later de 2-0, uitbraak Heeswijk, Invaller Stan van der Kuyl rukt over de rechterkant op, Max Sluiter tikt de voorzet bij de tweede paal binnen. Trainer Rob van der Ven stuurt Mark Megens naar voren, gaat wat opportunistischer spelen. Driekwart wedstrijd, Freek van Boekel brengt de bal in Corik Megens in gevecht met de doelman, Mark Megens profiteert 2-1. Drie minuten later heeft Mark Megens zelfs de gelijkmaker op de voeten het schot wordt geblokt door de verdediging. Marc van Heesch komt in de ploeg, Marc wil de aanval openen maar wordt van achteren genadeloos onderuit gehaald. Diep rood tot gevolg. Nog een scrimmage in de zestien van Heeswijk maar gescoord wordt er niet meer, de punten blijven in Heeswijk.

Volgende week nieuwe kansen dan komt Sparta’25 op bezoek. Tijd voor eerherstel!