DAW en Rhode kwamen beide niet tot scoren, in een matige wedstrijd werden de punten gedeeld.

Halverwege de eerste helft pas het eerste gevaar Bart Vos wordt bediend door Hidde van der Heijden de voorzet, schot van Corik Megens wordt gekraakt. Na een half uur, Siem van Merwijk met de hoekschop< Huib van Merwijk met de kopbal, ruim naast het doel. Vijf minuten later Corik Megens met een combinatie door het midden met Hidde van der Heijden het schot van Hidde een meter naast het doel. Vijf minuten voor rust Bart Vos wordt in de diepte aangespeeld het schot van Bart rakelings naast het doel. Corner Siem van Merwijk, broer Huib kopt geheel vrijstaand, keeper Paul van Heesch voorkomt erger voor Rhode.

(Mark Megens torent hoog boven iedereen uit, wederom een sterke wedstrijd van de aanvoerder foto Marja Megens)

Na een uur spelen Combinatie Jacco van der Heijden met Hidde van der Heijden over de rechterkant Hidde met de voorzet, bij de eerste paal Corik Megens, inzet geblokt. Driekwart wedstrijd wederom een hoekschop van Siem van Merwijk Jacco van der Heijden attent maar in de kluts valt het doelpunt niet. Minuut later, Roel Janssen met zijn linkerbeen, redding keeper met de voet. Vijf minuten later Mike van de Ven dribbelt de zestien in, vind Corik Megens, recht op de doelman. Kwartier voor tijd ziedend schot van Pieter Verbruggen van 35 meter, Rick van Aalst kijkt hem naast de paal. Aan de andere zijde Roel Janssen over de rechterkant de voorzet gaat aan iedereen voorbij. Vijf minuten voor tijd, Daan van Dinten komt gelukkig in balbezit, vanaf 20 meter raakt Daan de lat. 0-0 einstand.

Volgende week gaan we verder dan naar he lommerrijke Groesbeek waar ons een unicum wacht, nog nooit speelde we tegen de Groesbeekse Boys. Aanvang wedstrijd 14.00 uur!!