• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW 1 is op zoek naar drie punten, goed voetbal, ai! Het draait om de punten. Tegen hekkensluiter Volkel zal de basis wederom arbeid zijn. Trainer, Schaijkenaar, Michiel jans zal met zijn ploeg de huid zo duur mogelijk verkopen. DAW vrijwel compleet mag op eigen terrein geen punten laten liggen. Trainer Rob van der Ven blikt voorruit.

Rob; " Hoewel de uitslag van afgelopen zondag anders zal doen vermoeden (1-0 nederlaag tegen Boekel Sport), kunnen we toch met een positief gevoel terugkijken op de wedstrijd. Ondanks de enorme tegenslag in de 30e minuut, waarna we met tien spelers verder moesten, hebben we ons meer dan goed geweerd. Niet alleen qua arbeid en organisatie, maar ook in balbezit hebben we gedurende een uur met tien tegen elf meer afgedwongen dan Boekel Sport. Dat je de paar kansen die je krijgt niet benut en vlak voor tijd alsnog verliest, is enorm zuur, maar kijkend naar de gehele wedstrijd kun je constateren dat we niet meer dan dit konden doen. Door zijn rode kaart (2x geel) zal Siem automatisch één wedstrijd moeten missen. Verder zijn Jaap en Rens er deze zondag nog niet bij. Rens keert volgende week weer terug van zijn avontuur in Zuid-Amerika. Dit bekent dat de groep voor komende zondag niet al te groot zal zijn, maar gezien het feit dat de JO19-1 vrij is dit weekend hebben we ook in de breedte toch weer het een en ander achter de hand. We spelen tegen een trainer die ons door en door kent, dus in dat opzicht kunnen we ze niet kunnen verrassen, maar zullen we het op het veld zelf af moeten dwingen. We gaan er in ieder geval alles aan doen om afgelopen zondag een passend vervolg te geven met dit keer wel drie punten als eindresultaat. 

Mooi duel tussen twee echte dorpsclubs. scheidsrechter deze middag is de hr Botescu aanvang wedstrijd 14.30 uur, namens spelers en begeleiding tot zondag.

programma speelronde 7 13-11-2022 aanvang
     
DAW Schaijk Volkel 14.30
Heeswijk Eendracht 30 14.30
Schijndel Rhode 14.00
Olympia'18 SSS'18 14.30
Groesbeekse Boys Boekel Sport 14.00
Sparta'25 Prinses Irene 14.30