Twee voetballende ploegen, twee trainers die speelde om te winnen, een scheidsrechter die liet voetballen, een prachtig voetbalgevecht was het gevolg. DAW en het publiek waren de grote winnaars. Olympia kwam voor rust op voorsprong maar Jacco van der Heijden boog in de 2e helft de achterstand om in een 2-1 overwinning.

Al in de zevende minuut had DAW op voorsprong moeten komen Freek van Boekel met een uitstekende voorzet op Corik Megens, de spits raakt de bal verkeert, Corik legt de bal terug op Noah van Deijne een 100% kans maar de bal is te zacht en wordt van de lijn gehaald. Na een kwart wedstrijd de 0-1, Hidde van der Heijden wil terugspelen op de doelman de bal raakt Mark Megens en smoort achter de defensie, Kas van den Bosch is attent en faalt niet, beheerst afgerond de 0-1. DAW gaat op jacht naar de gelijkmaker, na een half uur vrije trap Freek van Boekel, de bal valt achter de defensie, Jacco van der Heijden kan er te weinig mee. Drie minuten later kopt Corik Megens ruim over de kruising. Zes minuten voor rust. Voorzet Jacco van der Heijden, Mark Megens kopt over het doel. Een minuut later, diepe bal op Corik te weinig mensen lopen mee goede actie Corik, moet zelf schieten, redding doelman Görts. Rust 0-1.

Na de thee vrije trap Olympia’18, invaller Roel Janssen onderschept de bal, steekt de bal uitstekend op de vrijstaande Jacco van der Heijden die beheerst afrond 1-1. Vijf minuten na rust eigenlijk de eerste echte en enige kans (buiten het doelpunt) voor de Boxmeerse formatie. Kas van den Bosch richting de achterlijn het schot buitenkant paal. Na een klein uur voetballen, vrije trap Freek van Boekel, Jacco van der Heijden kopt een meter naast. Na driekwart wedstrijd combinatie tussen invaller Bart Vos en Corik Megens, gevaarlijke voorzet Bart Vos de bal gaat aan iedereen voorbij. Een kwartier voor tijd. Roel Janssen wordt op de rand van de zestien naar beneden getrokken, Jacco van der Heijden krult de bal over de muur en ploft de 2-1 op het bord.

(Jacco van der Heijden met twee doelpunten belangrijk voor DAW foto Marja Megens)

Olympia’18 dringt nog wel aan maar er gebeurt niets noemenswaardigs meer. Scheidsrechter Theunisz fluit na een uitstekend optreden in de zesde minuut van de blessuretijd beide ploegen naar de kleedlokalen.

DAW gaat met een uitstekend gevoel de winterstop in voor de competitie. Donderdagavond om 20.00 uur speelt het nog voor de beker thuis tegen Constantia.