• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

As zondag een absolute topper in de 2e klasse G.

DAW Schaijk 1 gaat op bezoek bij koploper Sparta'25.

Lukt het DAW om daar een resultaat te boeken, en met een goed gevoel de carnaval in te gaan?

Trainer Rob van der Ven blikt vooruit: 

"Na de zwaarbevochten, iets wat gelukkige overwinning op Heeswijk zal het komende zondag een stuk beter moeten tegen koploper Sparta'25.

Qua veerkracht en arbeid valt er weinig op aan te merken, maar onze keuzes in balbezit en de wijze waarop we twee doelpunten tegen krijgen zal deze week wel aan de orde komen.

Natuurlijk speelden hierin het veld, de wind en de kwaliteiten van de tegenstander ook een belangrijke rol. 

Zoals zo vaak maakt het team dat de meeste energie levert ook de grootste kans op een overwinning. Dat zal komende zondag niet anders zijn.

Van Sparta'25 weten we dat ze we niet de tijd en de ruimte moeten geven om te voetballen. 

In de thuiswedstrijd werden we destijds in de eerste helft bij vlagen weggespeeld en gingen we met 0-2 de rust in. Na de snelle aansluitingstreffer konden we de wedstrijd in de tweede helft alsnog beslissen in ons voordeel.

Dit keer mogen we het niet zover laten komen en zullen we direct vanaf het begin scherp moeten zijn. 

Een prachtig affiche tegen de koploper waarin we opnieuw kunnen laten zien of dat we in staat zijn ons te meten met een van de best voetballende teams uit deze klasse.

Wederom met een bijna complete groep, dus ook nog wat achter de hand om in te brengen. Tegen Heeswijk is wel gebleken hoe belangrijk dit kan zijn"

Aanvang wedstrijd is 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Ron Kerkhof uit Nuland.

Er wordt droog weer verwacht met temperaturen in de dubbele cijfers. Een goede reden om af te reizen naar Beek en Donk om DAW1 te steunen!