• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

De technische commissie en Jeroen ten Bosch hebben in goed overleg besloten de samenwerking per einde van dit seizoen 2022 – 2023 te beeindigen. Jeroen is met ingang van seizoen 2019 – 2020 trainer van vrouwen 1 en zit aldus nu in zijn 4e seizoen bij onze club. In de afgelopen jaren heeft corona een grote rol gespeeld, maar ondanks de vele beperkingen heeft Jeroen het enthousiasme in deze lastige periode weten te behouden bij onze voetbalvrouwen. Hoogtepunt is natuurlijk het kampioenschap in de 3e klasse in het afgelopen seizoen en de promotie naar de 2e klasse.

Wij als DAW Schaijk kijken terug op een fijne samenwerking en wensen Jeroen alle succes en plezier in het restant van dit seizoen, waarin Jeroen gemotiveerd is om ‘eruit te halen wat er in zit’. De technische commissie gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor voetbal vrouwen 1 voor het nieuwe seizoen.

Inmiddels is bekend dat Jeroen m.i.v. seizoen 2023 - 2024 een nieuwe club heeft gevonden met Vorstenbossche Boys, ook bij voetbal vrouwen 1. Wij willen Jeroen van harte feliciteren met deze nieuwe uitdaging.

Met sportieve groet,
Technische Commissie DAW Schaijk

Jeroen ten Bosch
Jeroen ten Bosch bij zijn aanstelling in 2019

Tagged under Dames