DAW trok uiteindelijk aan het langste eind bij Rhode dankzij wissels en omzettingen in de rust door trainer Rob van der Ven kreeg men de controle in de tweede helft en kon de 2-2 ruststand in een 2-4 overwinning omgezet worden.

In de negende minuut balverlies DAW, Mark van der Zanden ziet zijn schot van buiten de zestien op de paal uiteenspatten. DAW komt goed weg. Na een kwartier komt Bart Vos vrij voor de doelman, ziet zijn schot gekeerd in de rebound gebeurt Freek van Boekel hetzelfde, redding doelman van Heesch. Twee minuten later, Corik kan net niet goed aannemen kans verkeken. Één minuut later is het wel raak,verkeerde inspeelpass van keeper van Heesch, Corik Megens is alert en scoort de 0-1. Halverwege de eerste helft is het alweer gelijk. Hoekschop Mark van der Zanden valt overal tussendoor bij de tweede paal rommelt Simon van de Wetering de bal in het doel. Drie minuten later weer de voorsprong, Siem van Merwijk op Robyen van der Heijden, goede voorzet, Corik Megens in tweede instantie de 1-2. Tijn Vorstenbosch komt door over de linkerkant, via de kluts komt de bal voor de voeten van Simon van de wetering, die de gelijkmaker op de borden schiet 2-2. Nog voor rust, hoekschop Freek van Boekel, de kopbal van Huib van Merwijk wordt van de doellijn gehaald.

Rob van de Ven grijpt in de rust in, Huib van Merwijk verhuisd naar de linksback positie Robyen naar de rechterkant, Rens Vogels gaat centraal spits Simon van de Wetering proberen in bedwang te houden. Jacco van der Heijden komt voor Bart Vos. Het resulteert in een stabieler ogend DAW dat de wedstrijd controleert. Het duurt tot een uur voetballen eer er resultaat behaalt wordt, hoekschop Jacco van der Heijden, Mark Megens torent boven iedereen uit en kopt diagonaal de bal tegen de touwen 2-3. Noah van Deijne komt in de ploeg voor Corik Megens. Zes minuten voor tijd, diepe bal op Roel Janssen die een prima wedstrijd speelt, Roel trekt naar binnen , schot met rechts redding keeper. Twee minuten voor het einde de genade klap, diepe bal op Noah van Deijne kapt naar binnen en haalt verwoestend uit in de verre hoek 2-4 wedstrijd gespeeld.

Goede overwinning DAW op basis van de tweede helft. Volgende week gaan we verder met een thuiswedstrijd tegen Groesbeekse Boys aanvang 14.30.