• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zoals elke week blikt trainer Rob van der Ven vooruit op het weekend., zo ook deze week.

Rob; "Als we kort terugkijken op de wedstrijd tegen Rhode zijn we blij met de overwinning, maar moeten we vooral leren van de eerste helft. Een helft waarin het speelveld door beide teams enorm groot werd gemaakt, het spel op en neer ging en er te veel verkeerde keuzes werden gemaakt.  We scoorden twee keer, maar gaven ook twee doelpunten veel te gemakkelijk weg. In de tweede helft is er veel meer rust in het elftal, staat de organisatie beter en weten we uiteindelijk verdiend de overwinning naar ons toe te trekken. Komende zondag tegen Groesbeekse Boys zou zomaar een soortgelijke wedstrijd kunnen ontstaan. Twee aanvallend ingestelde teams die graag de bal hebben, veel scoren, maar vooral ook te veel doelpunten tegen krijgen. Aan ons de taak om verder te bouwen op de tweede helft tegen Rhode, waarbij we wederom graag het publiek willen vermaken, maar het resultaat voorop staat. 

Winnen zondag is het enige dat telt. Wat er op andere velden gebeurt, hebben we toch geen invloed op. Op dit moment kampen er nog diverse spelers met wat kleine pijntjes, maar de verwachting is dat we zondag weer met een complete groep aan kunnen treden. Tegen Rhode hebben we kunnen zien dat dit het verschil kan maken".

DAW is volop in de race voor de tweede peiode het staat puntgelijk met Volkel en Sparta'25 maar heeft het slechtste doelsaldo.

We zullen zien, eerst maar eens zelf zien te winnen. Namens spelers en begeleiding tot zondag.