Ondanks de vele kansen bleef het bij een teleurstellende 0-0 tegen Boys. Mede doordat ook Sparta’25 gelijk speelde en Volkel verloor pikt Rhode de 2e periode op.
DAW is de gehele eerste helft sterker, voetbalt niet goed , bijna onmogelijk op het hobbelige veld, krijgt vele kansen. Het doelpunt valt niet, halverwege de eerste helft, grote kans, hoekschop Jacco van der Heijden de vrije kop kans van Corik Megens bij de tweede paal gaat hoog over. Twee minuten later mooie aanval DAW over Siem, Corik, Bart vos legt uitstekend af op Jacco van der Heijden die hoog over schiet. Weer twee minuten later Jacco van der Heijden vanaf de rechterkant Corik Megens kopt bij de tweede paal terug Hidde van der heijden met de kopbal naast de paal. Na een dik half uur prachtige voorzet Bart Vos vanaf de rechterkant, Corik Megens op de dwarsligger. Vier minuten voor rust Hidde stuurt tweelingbroer Jacco van der Heijden weg, éen op een red keeper Mike Verriet. Op slag voor rust, schietkans Corik Megens net over het doel.

Vijf minuten na de thee vrije trap Jacco van der Heijden, bal smoort de afvallende bal is voor Hidde van der Heijden maar via een verdediger gaat de bal naast. Siem met de aansluitende hoekschop kopbal Hidde van der Heijden rakelings naast het doel. Groesbeekse boys komen langzaam met speldenprikjes, geen grote kansen. Driekwart wedstrijd Rens Vogels met een strakke pass op Roel Janssen die het been van de keeper vindt. Zeven minuten voor tijd Corik Megens vindt de kruising met een kopbal na een voorzet van Robyen van der Heijden.

Corik_Megens_DAW_Groesbeekse_Boys.JPG

(Corik Megens vindt de kruising foto Marja Megens)

Zes minuten voor tijd de altijd sportieve Mark Megens maakt een ongelukkige overtreding, Glen van Wijnhoven maakt er veel meer van arbiter Peeters trekt tot ieders verbazing de rode kaart. DAW verder met tien man krijgt nog een schietkans via invaller Marc van Heesch maar het doelpuntloze gelijkspel is een feit, doodzonde!

De competitie gaat zondag verder uit bij Schijndel aanvang 14.00 uur!!