Bliksemstart voor thuisclub DAW. Jacco van der Heijden krijgt aan de rechter zijlijn de bal van Roel Janssen. De rechtsbuiten draait de bal in en vind tweelingbroer Hidde van der Heijden. Hidde kopt de bal tegen de touwen. Negen minuten later weer een bal op maat van Jacco van der Heijden. Nu stuurt hij Roel Janssen diep. Roel schiet na een aantal kappende bewegingen hard in de rechter hoek raak.

In de 36e minuut een penalty voor SSS’18. Hidde van der Heijden maakt een overtreding in het strafschop gebied na balverlies van DAW. DAW-keeper Rick van Aalst pakt knap de bal van SSS’18-spits Bas Joosten.

Na rust krijgt DAW meer grip op de wedstrijd. Na 57 minuten valt de 3-0. Corik Megens geeft de bal aan Roel Janssen. Opnieuw een actie en een schot. Opnieuw een doelpunt voor de linksbuiten, nu in de linkerhoek. In de 57e minuut maakt DAW het vierde doelpunt van de middag. Siem van Merwijk geeft een prachtige crossbal op Jacco van der Heijden. Een scherpe Jacco ziet dat de keeper wat voor het doel staat en tikt de bal over de keeper heen.

Ook de wissels van DAW zijn effectief. Invaller Noah van Deijne vind Bart Vos. Bart schiet vanaf 20 meter raak. Het slotakkoord is ook voor de invallende spelers. Nu geeft Noah van Deijne de bal voor op Rens Vogels. Rens Vogels kopt raak. Een goede overwinning van thuisploeg DAW: 6-0