De wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst stond op het programma. DAW ging op bezoek bij Avesteyn, wat drie verliespunten meer had dan de Schaijkse ploeg.

Avesteyn begon fel en gretig aan de wedstrijd, maar het was DAW wat in de 12e minuut een strafschop kreeg toen Brian Peters werd aangetikt in het strafschopgebied. Ruud Zeegers ging achter de bal staan, maar zag zijn inzet gestopt worden. Lange tijd gebeurde er weinig tot niks in de wedstrijd, totdat DAW in de 44e minuut op voorsprong kwam. Een vrije trap van Bas v.d. Ven vloog pardoes het doel in. Wellicht dat de Avesteynse keeper schrok van de schijnbeweging van Rik Willems en daardoor kansloos was om de inzet de keren: 0-1. DAW kwam in blessuretijd van het eerste bedrijf in een ondertalsituatie terecht, toen Rik Willems zijn tweede gele prent van de middag ontving. Een dubieuze kaart, daar toch echt de bal werd gespeeld. Helaas verkeerd beoordeeld door de jonge arbiter die duidelijk nog persoonlijkheid tekort kwam om het duel in goede banen te leiden.

In de tweede helft probeerde Avesteyn de gelijkmaker te forceren, maar stuitte keer op keer op de Schaijkse muur. DAW probeerde er af en toe counterend uit te komen, maar wist uiteindelijk niet meer te scoren. Avesteyn deed dit wel, toen het in de 88e minuut een penalty kreeg toegewezen. Roy Wijlaars schoot de strafschop binnen, waardoor de 1-1 eindstand op het bord stond.

Volgende week speelt DAW de laatste wedstrijd voor de winterpauze. Op de Vijf Stromen wacht opponent SDDL uit Demen. Aanvang: 14:30 uur.