DAW speelde afgelopen zondag de oefenwedstrijd tegen SIOL, evenals de Schaijkse formatie uitkomend in de Vijfde Klasse, zij het in een andere regio. Met Jurgen van Wanrooij in het doel (in verband met de blessure van Rik v/d Linden en het competitievoetbal voor de keepers van DAW 2 en 3) trad DAW aan op het kunstgras van Blauw Geel uit Veghel.

Bij rust stond DAW reeds op een 4-1 voorsprong. SIOL kon weinig weerstand bieden en zag de achterstand in de tweede helft fors oplopen. Uiteindelijk bleef de teller op 10 staan. Rob Vijnmans was de meest productieve DAW-speler deze middag met drie treffers. Bas v.d. Ven en Tim Huberts lieten beiden 2 treffers noteren. Al met al een nuttige wedstrijd om in het ritme te blijven.

Dinsdagavond speelt DAW de vriendschappelijke uitwedstrijd tegen FC Schadewijk uit Oss. Aanvang: 19.30 uur.