D.A.W. trad op zondagmiddag aan tegen S.B.V. (Sport Brengt Vreugde) uit Haren. Een tegenstander tegen wie D.A.W. in de heenwedstrijd twee punten liet liggen (0-0). D.A.W. begon fel aan de wedstrijd en nam het heft in handen. Na 5 minuten op de klok het eerste gevaarlijke moment toen Mike v. Son de bal inspeelde op Bas v.d. Ven die op zijn beurt de bal liet vallen op Brian Peters. Deze haalde uit, maar zag zijn inzet relatief eenvoudig gepareerd worden door Sander Kleinhof. Na een kwartier spelen een vrije trap rond het zestienmetergebied. Bas v.d.. Ven nam plaats achter de bal, maar zag de bal niet tot treffer gepromoveerd worden. Later in de eerste helft vonden nog een paar meer van zulke mogelijkheden plaats, helaas werd door deze middag te weinig mee gedaan. In de 20e minuut een aanval over links. Via Mike v. Son kwam de bal bij Brian Peters die de bal strak voor het doel legde, helaas kwam Dirk v.d. Hoogen net tekort om af te werken. Een paar minuten later een aanval over rechts. Erwin Christiaans gaf de bal voor op Mike v. Son, maar diens kopbal verdween naast het doel. In de 40e minuut het eerste wapenfeit van S.B.V. Een corner vanaf de linkerkant verdween op de buitenkant van de paal. Op slag van rust nog twee mogelijkheden voor D.A.W. Allereerst was het Mike v. Son die voor de keeper kwam te staan, maar niet tot een schot kwam. Daarna Bart Bongers die een afslagen bal uit de corner ineens op de pantoffel nam, maar over het doel zag verdwijnen. Ruststand aldus 0-0.

De tweede helft was D.A.W. in aanvallende zin onmachtig om nog tot goede aanvallen te komen. In de 65e minuut werd de bal door Brian Peters voorgegeven op Mike v. Son, maar de kopbal verdween over het Harense doel. S.B.V. was de hele middag onmachtig om tot een fatsoenlijke aanval te komen, maar zowaar kreeg D.A.W. de deksel op de neus in de laatste minuut van de wedstrijd. Een voorzet vanaf de rechterkant van Haren werd binnengekopt door Berry Knipping. Wat niemand kon geloven stond op toch echt op het scorebord: 0-1. D.A.W. probeerde in de ruime blessuretijd – het tijdrekken van Harense zijde nam uiteraard grootse vormen aan – nog de gelijkmaker te forceren, maar verder dan een inzet van Dirk v.d. Hoogen vanaf een meter of tien van het vijandelijke doel kwam het niet meer.

Einduitslag: 0-1. Zodoende leed D.A.W. de eerste nederlaag van het seizoen en is S.B.V. de enige tegenstander van wie deze competitie niet werd gewonnen.
Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tegenstander is SDDL uit Demen.