DAW 1 speelde op Tweede Paasdag tegen WHV uit Loosbroek. Reeds in de 10e minuut kreeg DAW de kans om de score te openen. Bas v.d. Ven gaf een mooie steekpass om Mike v. Son die zijn inzet gekeerd zag worden door de Loosbroekse doelman. Een paar minuten later kreeg DAW een corner die getrapt werd door Rob v.d. Ven. De bal bereikte Rik Willems, maar wederom stond keeper Dave v.d. Ven de openingstreffer in de weg. De openingstreffer viel uiteindelijk wel, helaas aan de verkeerde kan van het veld. Een steekpass van Ruud Wijnen op Giel v.d. Leest werd door laatstgenoemde op waarde geschat: 0-1 voor de bezoekers uit Loosbroek. Lang konden de geel-zwarten niet van de voorsprong genieten. Een voorzet van Dirk v.d. Hoogen leek onschuldig, maar de Loosbroekse doelman en een verdediger liepen elkaar dusdanig in de weg dat Mike v. Son eenvoudig kon scoren: 1-1. Wat volgde in het restant van de eerste helft waren tal van mogelijkheden om de score te openen. Mooi samenspel tussen Mike v. Son en Dirk v.d. Hoogen zorgde ervoor dat de Schaijks buitenspeler oog-in-oog met de doelman kwam, maar helaas miste hij. Een tiental minuten voor rust kreeg DAW nieuwe mogelijkheden om op voorsprong te komen. Een mooi genomen vrije trap van Bas v.d. Ven werd goed gepakt door de keeper. In de daaropvolgende corner zag Rik Willems zijn inzet tegen de lat belanden. Ook de rebound werd niet omgezet in een doelpunt. Geen treffers meer voor de theepauze voor DAW Ook niet voor WHV overigens, al was Ruud Wijnen wel dichtbij door een vrije trap van grote afstand op de lat te plaatsen.

In het tweede bedrijf liep het spel wat minder soepel bij de Schaijkenaren. Behalve een schot van Brian Peters en een scrimmage voor het doel was er weinig voor de toeschouwers om van te genieten. Pas in de slotminuut van de wedstrijd capituleerde WHV Een hoekschop van Rob v.d. Ven leek een prooi te worden voor de doelman van WHV Hij liet de bal echter los en Rik Willems kon als gevolg hiervan binnentikken: 2-1. Grote vreugde bij alles wat de kleur oranje-wit een warm hart toedraagt. De handen konden kort daarna nog een keer op elkaar. Rens Wijnakker zette een mooie actie in waarna Brian Peters de kans kreeg om af te werken. In eerste instantie werd zijn inzet geblokt door medespeler Dirk v.d. Hoogen, maar in tweede instantie was het wel raak: 3-1.

DAW heeft een voorsprong van drie punten op de runner-up in de Vijfde Klasse H en bovendien nog één wedstrijd tegoed. Aanstaande zondag speelt DAW de uitwedstrijd tegen Ollandia uit Olland. Aanvang: 14.30 uur.