Omdat dit de laatste wedstrijd van dit seizoen was, wilde we onze leidsters graag bedanken. Anke van Rooy had een geweldige speech voorbereid om onze coach en assistent coach te bedanken. Voor Mieke was het kado zo bedacht: een fles Safari. Ook waren we op het geweldige idee gekomen om voor Mieke een shirtje te laten bedrukken met ‘Coach  Miekie erop’. Hopelijk gaat dit shirt ons vandaag veel geluk brengen. Voor Kelly werd het iets moeilijker. Maar ze kreeg een fles Malibu Pineapple, die ze voor de 2e helft al op zou hebben.

Mieke: Er waren aan het begin van het weekend al geruchten over een cadeautje (bedankt Koen!, vriend van Lieke). Toch waren beide coaches blij verrast met zowel het shirt als de drank! Dankjewel Dames van 3!!!

We begonnen met hoge verwachten aan de laatste wedstrijd van het seizoen. De flessen pêche en de beker stonden al klaar. We begonnen iets later aan de wedstrijd omdat er wederom geen scheidsrechter uit Herpen op kwam dagen. Even iemand uit de kantine geplukt en DE wedstrijd kan beginnen.
We waren nog niet goed wakker en kregen al snel een doelpunt tegen, 0-1. Gelukkig hadden we al snel een antwoord terug. Yvonne maakte de 1-1. Door een mooie schouderduw door onze geleende speelster van Dames 2 Samira, kreeg een meisje van Sambeek last van aanstelleritis en had er geen zin meer in en ging boos van het veld af. Toen ze weer was afgekoeld wilde ze er wel weer in, maar dan wel een ander meisje. Want ze was bang geworden van Samira!
Door een mooie assist van Linda schoot helaas iemand van Sambeek de bal achter het net van Sanne, 1-2.
Maar een paar minuten voor de rust maakte onze nieuwe spits Lieke op wonderschone wijze de 2-2. Nu waren we echt toe aan de ranja.

Na de peptalk van Miekie hadden we er weer alle vertrouwen in. Als snel kreeg Anneke een kans, maar helaas op de lat. Een paar minuten later was het wel raak, 3-2.
Yvonne viel de 1e helft uit met een licht gevoel in haar hoofd. Maar in de 2e helft wilde ze het toch nog even proberen. Ze kreeg de smaakt te pakken, en maakte de ene na de andere wereldgoal. Daar kan Messi nog veel van leren! Na de 5-2 kwam onze laatste vrouw Linda nog even proberen een doelpuntje mee te pikken. Ze kreeg nog genoeg kansen maar ze scoorde godverdomme niet! Yvonne wilde graag bewijzen dat ze de topscoorder is van Dames 3 en maakte haar 4e doelpunt van onze kampioenswedstrijd.
Na het laatste fluitsignaal van Harry gingen de handen de lucht in en de kurken van de fles! Eindelijk weer een overwinning voor Dames 3!