De rentree van DAW in de vierde klasse in de thuiswedstrijd tegen Montagnards eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft werden door beide ploegen enkele kansen gecreëerd. In de 8e minuut belandde een lob van Brian Peters namens DAW in het zijnet. In de 18e minuut was Montagnards voor het eerst gevaarlijk.

Na 35 minuten kwam DAW op een 1-0 voorsprong doordat Mike van Son een voorzet van Rob Vijnmans wist binnen te koppen. De voorsprong van DAW was van korte duur. In de 40e minuut werd in eerste instantie een gevaarlijke hoekschop nog door Bart Fransen van de lijn gehaald. Kort daarna scoorde Montagnards toch de gelijkmaker via een kopbal van Gijs Custers.

In de tweede helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder, beide ploegen waren zelden echt gevaarlijk. DAW gaf nauwelijks nog een kans weg maar kreeg zelf nog wel enkele mogelijkheden. Mike van Son wist een voorzet van Brian Peters net niet binnen te koppen en invaller Dennis Kappen slaagde er net voor het eindsignaal niet in om een individuele actie doeltreffend af te ronden. Al met al was een1-1 gelijkspel een terechte uitslag.

De volgende wedstrijd van DAW is op 12 september uit bij SV Milsbeek.