Zondag 8.45. Vroeg dus. Tegenstander uit Maren-Kessel heeft al 19 doelpunten gescoord in 2 wedstrijden dus we hadden onze borst nat gemaakt. En dat hielp want vanaf minuut 1 was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Maaskantse Boys.

Met goed combinatievoetbal werden de nodige kansjes gecreeerd. Uit een dood spelmoment viel overigens de 0-1. Een corner van Schampie werd door de Antiliaan binnen geknikt. De thuisploeg was eindelijk wakker geschud en begon wat van zich af te bijten maar de oranje witten stonden goed opgesteld achterin. Een domme overtreding zorgde voor de enige echte kans voor Maaskantse Boys: Pingel. Op de paal, dus het bleef 0-1 met de rust.

Na de rust bleven de "ouw bokkuh" (wat overigens niet geheel terecht was, aangezien de tegenstander meer spelers hadden in de 40) doorgaan met verzorgd combinatievoetbal. TGV Japie vond na een goede actie, net als vorige week, Harem vrij voor het doel, die eenvoudig binnen prikte. 0-2. Daarna was het Harem die de Antiliaan bediende en zo stond het ineens, zeer terecht, 0-3. Maaskantse Boys probeerde met lange ballen iets te forceren maar het had allemaal weinig nut want DAW, met supercoach Vogel, stond een dijk van een wedstrijd te spelen. Ook Joke Tielemans had een paar puike reddingen maar moest lijdzaam toezien hoe de 1-3 (overduidelijk buitenspel, of niet "onze"?) werd gemaakt. Bi maakt nog geen minuut later een eind aan alle kampioens-aspiraties van de opponent door de 1-4 binnen te schuiven.

Een prachtige wedstrijd van ut zuvvende. 3 punten gepakt tegen een mede-titel kandidaat. Volgende week tegen het zesde van Vorstenbosch. Heeft dat dorp zoveel inwoners dat ze een zesde hebben??