De wedstrijden tegen udi kunnen altijd alle kanten op. Het kan op de soepele manier, maar het kan ook heel moeizaam.
Afgelopen zaterdag was een combinatie van beiden. We speelden soepel, maar scoren ging erg moeizaam.
Met een krappe 13 mensen konden we vertrekken en op het nieuwe kunstgras van Udi was het goed toeven. De bal rolde als nooit tevoren en de combinaties volgden als vanzelf.

In de eerste helft waren al een kleine 10 mooie kansen te noteren voor onze oranje-witten en moest Udi het doen met 1 counterkansje…..

De voorsprong kon dan ook niet uitblijven.
Kwamen we nog vrij goedkoop aan de 0-1, -Jan schoot een vrije trap dwars door de handen van de keeper-, de 0-2 was bijna een toneelstuk uit het theater van de slappe lach….
Rene kon doorbreken en volgens iedereen was het buitenspel behalve volgens de scheidsrechter. En terwijl Rene even om zich heen keek, stormde Jan alweer richting doel van Udi.
Na enige aarzeling ging Rene door en bereikte Jan die onberispelijk binnenschoot. Niet gehinderd door wie dan ook want iedereen stond  te protesteren bij de scheids, die dit doelpunt gewoon goedkeurde…

De rest van de 1e helft bleven de kansen komen, maar zoals wel vaker stond ons vizier niet echt op scherp. De mooiste kansen waren niet aan Rene, Jan en Willem besteed, terwijl ook Marcel M. de nodige schietkansen om zeep hielp. Dus het was een magere 0-2 waar we mee gingen rusten.

Na rust lange tijd hetzelfde beeld. Nu was het Dennis die de nodige kansen miste en ook Jan liet zich wederom niet onbetuigd. Ook enkele schietkansen werden door Bert, Willem en Marcel vd H. ongebruikt gelaten.
Toch scoorden we nog een mooie goal. Een aanval over diverse schijven werd door jan perfect voorgegeven waarop Dennis de 0-3 kon aantekenen. En terwijl de wedstrijd voortkabbelde mocht Udi nog een penalty benutten. Waarschijnlijk een kadootje van de scheids, maar hij telde wel: 1-3.

Na nog enkele balomwentelingen mochten we gaan douchen…..