Op zondag de 18e stond een lastige uitwedstrijd tegen het 9e van Nulandia op het programma. Dankzij de "DAW7 beukt door je speakers" cd werden enkelen al flink wakker geschud alvorens sportpark Duijn en Dael was bereikt. Daar aangekomen bleek dat ut zuvvende op het hoofdveld mocht voetballen. Met de kinderen in de hand, grote vlaggen en 'eye of the tiger' luid door de armzalige luidsprekers werd het machtige groene biljarlaken betreden.

Hoofdcoach Tinus had een belangrijke taak meegegeven vooraf aan de wedstrijd: Snel scoren. Braaf en gehoorzaam zoals altijd lieten de ouw bokkuh maar liefst 0 doelpunten op het scorebord verschijnen de eerste helft. Dat had dan met name te maken met de slechte afwerking van de spitsen van ut zuvvende want gevoetbald werd er alleraardigst. Als een warm mes, sneed het middenveld door de Nulandse boter heen. Vooral Joos Manders en de Mol gaven de geel-zwarten het nakijken. De solide verdediging en Tielemans zijn harde paal en lat zorgde ervoor dat de brilstand tijdens de rust bereikt werd.

Geen nood, in de tweede helft moesten de doelpunten dan maar komen want met een veldover(ge)wicht komen ze vaneiges. Toch? Jazeker. Het was aanvoerder Hans 'het kanon' van Boxtel die de 1e liet aantekenen. Met een puntgave techniek prikte hij het leer vanuit een corner achter de Tielemans.... Inderdaad een ed-je. 1-0. Lang kon de tegenstander echter niet van de voorsprong genieten want het was Harem die vanuit een strakke corner van den Boekel met het hoofd de gelijkmaker liet noteren. 1-1. En ineens wisten de spitsen weer wat scoren was. Het slangenmens ging net als vorige week weer eens aan de wandel en had deze keer extra dik het bokkenkuttenvet opgesmeerd, zodat de tegenstander nog moeilijker grip kon krijgen (en ik maar denken dat het tijgerbalsem was...). Na een lange slalom, a la Nicolien Sauerbreij (De Nulandianen leken ook wel stokken met een vlaggetje eraan) kon hij de ronde knikker in het lege doel schuiven: 1-2. Uit een vrije trap liet Harem 10 minuten voor tijd zijn zojuist ontdekte specialiteit zien aan de massa's mensen op de tribune (inclusief vaste supporters pa en ma Vos) en liet voor de 3e keer het net bollen: 1-3. Nulandia wist dat het verslagen was en de wedstrijd was gespeeld. Karate kid Daniel-San (serieus, je had die beste man moeten zien als hij floot voor een achterbal) blies af en Coach Ralf kon de tas met 3 punten op de achterbank van de oenk-oenk-wagen zetten.

A.s. donderdag de bekerwedstrijd tegen het 3e van Herpes. Komt dat zien!