Dit keer geen spannend verslag. Geen uitleg over hoe belachelijk veel kansen de mannen van DAW 8 gemist hebben. En ook niet over hoe de keeper deze er op bijna onmogelijke wijze uit hield.
Geen uitgebreid verhaal over hoe de nummer 11 van HVCH 15 zichzelf compleet belachelijk maakte en eigenlijk 2 keer rood verdiend had
waarvan een voor zijn belachelijk gedrag en de ander voor het natrappen op T. Loeffen.

DAW 8 voetbalde gewoon goed, hield de verdediging goed dicht en creëerde afdoende kansen tegen de nummer één uit de competitie.
Het is dan ook vanwege de titel onnodig om te zeggen dat het gemakkelijk 8-0 voor de oranje witte had kunnen zijn.

Allen het vermelden van de 1-0 halverwege de tweede helft, subliem gegeven door P. v. Dijk en feilloos afgerond door T. v. Son is het vermelden waard. Dit resulteerde, na wat eerst op een goede poging uit leek te draaien, in de 1-0 terechte/verdiende overwinning voor de mannen van het 8ste.

Aankomende zondag krijgen de mannen rust. De vechtersbazen uit het 4de van Schadewijk zijn namelijk door de KNVB uitgesloten van verdere deelname aan deze competietie. Zo kan DAW8 zich volledig focussen op de wedstrijd tegen Macharen 2.