Afgelopen zaterdag waren thuis tegen Boekel Sport de eerste tekenen van herstel te zien bij ons zaterdagteam. De laatste 2 wedstrijden voor de winterstop waren immers verloren gegaan. Maar de winterstop had diverse spelers beduidend goed gedaan, want de wedstrijd begon vlot met enkele goede combinaties en snelle individuele acties. We waren ook veel fanatieker en feller als de laatste wedstrijden en het leek wel of we iets van ons af hadden geschud. En hoewel we toch nogal wat gevestigde namen mistten, speelden we onze beste wedstrijd van het seizoen.
Al voor de rust scoorden we 4x en door mooie doelpunten van Victor, Jan (2x) en Michiel konden we met een voldaan gevoel gaan rusten. Na rust waren we zo’n 10 minuten even de regie kwijt, maar al snel herstelden we dit. Maar hoewel we nog zeker een kans of 4 om zeep hielpen, kregen we er geen doelpuntje meer bij.
Nee, het was juist Boekel dat profiteerde van een onoplettendheid in onze verdediging. Hun spits stuitte eerst nog op onze doelman, maar de bal kon in 2e instantie toch binnengetikt worden: 4-1. En kort daarna moest ook een schot in de korte hoek nog onschadelijk gemaakt worden. Toch was het slotakkoord nog voor DAW. Het was Dennis die met onnavolgbare bewegingen de gehele verdediging van Boekel dolde en ook zelf de bal langs de keeper schoof: 5-1 en de wedstrijd was gespeeld. Kort hierna mochten we gaan douchen en ons gebruikelijke gerstenat smaakte weer als vanouds…..

Allemaal een gezellige carnaval toegewenst!!!!