Dit keer was JVC Cuijk de tegenstander. Cuijk was de laatste tegenstander in de strijd om de beker en werd toen met een nipte 0-1 verslagen door een doelpunt van Fieke. Vandaag zou alles misschien anders zijn. Anne Bee voegde zich gelukkig weer bij de selectie na aan de andere kan van de wereld te zijn geweest. In het heerlijke bijna lente zonnetje kon de wedstrijd beginnen. De eerste 5 minuten waren rommelig. Het was zoeken in wel systeem er gespeeld werd. Na wat goede tips vanaf de kant werd het duidelijk en kon er eindelijk begonnen worden met voetballen. Het hoofdveld lag er net als vorige week belabberd bij.

JVC was beter in balbezit maar de dames van DAW bleven knokken voor elke bal en werden zelfs enkele malen gevaarlijk voor het doel van JVC. Bianca was zoals gewoonlijk weer op dreef. Haar tegenstandster kon haar nauwelijks een strobreedte in de weg leggen en zag zich genoodzaakt om vaak aan de spreekwoordelijke rem te trekken. Dit in de vorm van aan het shirt hangen van Bianca. Hiervoor had de scheidsrechter haar al enkele waarschuwingen gegeven maar dit mocht niet baten.

Bianca kwam over links goed door en op de rand van de 16 passeerde ze haar tegenstandster om zo de weg naar het doel te vinden. Haar meisje kon niks anders doen dan aan haar shirt gaan hangen. Hierop volgde een fluitsignaal van de leidsman die naar de stip wees. JVC werd gek en dreigde zelf om het veld te verlaten. Maar in de regel is het een overtreding en zodoende werd de bal door Elles Loeffen op de stip gelegd. De trap die volgde was doeltreffend en daarom verscheen er een 1-0 op het scorebord.
JVC was extra (aan)gebrand. DAW gaf een corner weg welke door JVC niet goed genomen werd. Schep zou eigenlijk de bal zo op kunnen rapen ware het niet dat de nummer 6 van JVC haar in haar rug duwde. Schep zei scheids das duwen waarna ze van de goed gehumeurde nummer 6 de wind van voren kreeg en zelfs dikke genoemd werd.

De corner die volgde ving schep alsnog en zo kon DAW de aanval weer invoeren. Vlak voor het einde van de eerste helft kreeg JVC nog een grote kans op de gelijkmaker. De voorstopper van JVC stoomde mee op en werd door het middenveld en de verdediging niet in de weg gelopen gelukkig was het schotje totaal geen gevaar.  Na nog enkele minuten vond de scheidsrechter het genoeg en was het tijd om te gaan rusten.

Na de rust begon DAW weer een beetje chaotisch aan de wedstrijd. JVC was beter in het veldspel maar DAW kraakte wel maar het bleef overeind.  Helaas kon DAW het niet volhouden om tot de laatste minuut de voorsprong vast te houden. Via een ingooi van DAW kwam de bal in de voeten van de rechtshalf van JVC, ze legde de bal naar de dame linksvoor die via de binnenkant van de paal de bal tegen de netten aanschoot.

Ondanks het feit dat JVC het meeste balbezit had was de mooist actie van de dag van DAW. De bal kwam via rechts bij Inge vd Linden terecht. Inge twijfelde niet en maakte een omhaal helaas voor DAW en voor Inge kwam de bal via de onderkant van de lat weer terug het veld in.
Aan het einde van de wedstrijd had DAW nog 3 opgelegde kansen om alsnog misschien wel enigszins onverdiend gezien het veldspel maar zeker verdiend gezien de inzet de wedstrijd nog in het voordeel kunnen beslissen.

Bianca kwam er aan de linkerkant weer goed door en bediende Inge die zich als een vis in het water voelde in de spits. Inge nam de bal aan en de keepster van JVC verkleinde haar goal door uit te komen. Inge schoot de bal tegen de paal. De volgende mogelijkheid was wederom voor Inge maar ditmaal zag ze haar schot overgaan. De laatste mogelijkheid was voor de goed ingevallen Leya van de MB1 maar het lukt haar net niet om de bal te beroeren waardoor de stand eindigde in 1-1.

Een goede teamprestatie was er geleverd waardoor er toch nog 1 punt werd behaald. Zondag staat VOW op het programma vorig jaar was dit team 2x te sterk voor DAW benieuwd hoe het zondag gaat lopen.